BASIN AÇIKLAMALARI VE DUYURULAR

27 Kasım 2010 Cumartesi

Bodrumlu Öğretmenler Belediye Otobüsü İstiyor

Basına ve Kamuoyuna Duyurulur
Bodrum belediyesi öğretmenlerin sorunlarına çözüm üretmiyor. Öncelikle asli görevi olan ulaşım hizmetini yapmıyor. Şehir içi ulaşımı için belediye otobüs seferleri düzenlemiyor. Dolmuşlarla yapılan taşıma vatandaşlar için uygun değildir. Hem fiyat yüksek hem de yaz aylarında yer bulmak güçtür. Dolayısıyla halkımız özel araçları ile trafiğe çıkıyor.  Bunun sonucunda trafik ve park sorunu yaşanıyor.
Bodrumda hayat pahallılığının sebebi bodrum belediyesinin görevlerini yapmamasıdır.  İş yerleri ve dükkân kiraları abartılmıştır. Dolayısıyla esnaf ucuza hizmet üretemez konuma gelmiştir. Ev kiralarını indirmek için belediyenin gücü vardır. Dar gelirli vatandaşlar için kiralık konut projesi hazırlamalıdır.
Önceki yıllarda bulunan halk ekmek büfelerini kaldırmıştır.  Asbat’ a giden deniz otobüslerini kaldırmıştır. Geçtiğimiz yaz yol kenarlarını otopark yapmıştır.
Yarımadada Öğretmenlere en uygun yaşamı sunan Yalıkavak Belediyesidir. Bizler için lojman tahsis etmiştir. Belediye otobüslerinde indirim yapmıştır.
Sonuç olarak belediye otobüsleri istiyoruz. Kiraların düşürülmesini istiyoruz. İşçileri ve memurları unutmamanızı istiyoruz. Asli görevlerinizi yerine getirmediğiniz sürece 24 Kasımlarda düzenlediğiniz yemeğe katılmayacağız.
                                                            
                                                            Bodrum Eğitimsen Temsilciliği

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

GÜNCEL EĞİTİM MANŞETLERİ